Gündem

Kayseri Talas muhtarlara 5 yılın karnesini sundu

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez ve İlçe Emniyet Müdürü Osman Öztürk’ün de katılımıyla Başkanlık Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda, muhtarların görüş ve talepleri konuşuldu.

Toplantı başlangıcında konuşan Kayseri Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, iyi bir çalışma sezonu geçirdiklerini belirterek gerek korona dönemi gerekse deprem dönemi başta olmak üzere yapılan hizmetler ve yürütülen çalışmalarda başarılı bir sınav verdiklerini söyledi.

“Hem muhtarlar açısından hem mülki idare ve emniyet bir 5 yıl geçti. Önce korona, sonra deprem derken iki buçuk senemiz böyle geçti. Biz Talas olarak bu sınavlarda elimizden geleni yaptığımızı ve başarılı bir sınav verdiğimizi düşünüyorum.” dedi.

Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez, Talas’ın mahalli ve genel idari yönetimi olarak şanslı olduklarını kaydederek, “Ben korona döneminde burada değildim. Biz sizin yaşadığınız şansı yaşayamadık. Böyle bir başkanla çalıştığınız için çok şanslısınız. Bu sebeple hem başkanımıza hem de muhtarlarımıza teşekkür ediyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu